Pulledpork kan väl numera kategoriseras som en klassiker. Japp. D. Jag älskar alla former av TexMex(förrutom vanlig tacos, inget större fan) å har provat mej igenom ett antal recept på just långkokt å trådigt kött
Bygg på höjden med rotfrukter underst, pulledpork på och toppa med mulad getost och salsa på sidan. Smaksatte karrén med vitlök, salt och peppar, grillkryddor, honung, etc
För nästan två år sen, efter att jag hade sett Tina Nordström laga detta hemma hos Andreas Carlsson i LA på tv, så var jag bara tvungen att prova laga Pulledpork, alltså dragen gris, och det var verkligen så gott som hon lovade att det skulle vara i programmet
Vad gör ni av överbliven pulledpork. Pulledpork, pulled beef eller pulled chicken – allt funkar. Pasta funkar också himla bra att blanda ut med men här har jag enbart grönsaker och pulledpork
Ikväll vankas pulledpork och nga ljuva chevreknyten med rödbetor/honung. jag som blivande 35åring blev glatt överraskad då en kassör på Jägersro Center /Systembolag ville se leg på mej i veckan
Ett par kilo PulledPork blev tillagat från kl. 07. 00 i lördags till våra kära Halloweengäster. Väl värt det… och det blev inte mycket över om man säger så…
Tips är att äta med grönsaker och creme fraish, typ som tacos Pulled chicken Du behöver samma saker som till pulledpork men byt ut köttet mot i en färsk kycklingGör så här Gör precis lika som med pulledpork, höj bara värmen till 170 grader och låt stå i ca 2 timmar
I fredags firade jag och Sebbe med lite PulledPork gjort på picnic bog. En perfekt söndagsmiddag som du förbereder på morgonen och låter stå i ugnen hela dagen medan du kan slappa i soffan