Pudra med krossad choklad uppepå, ifall det användes på sidorna. Lägg på den andra delen och bred 3 dl vispad grädde smaksatt med kakao uppepå. Låt 1/3 av grädden vara vit, medan du smaksätter 2/3 med kakao
Strössla chokladströssel runt om tårtan (lite trixit, men det går med lite tålamod). Tårtbotten. 3 ägg3 dl socker4,25 dl glutenfri finmix3 tsk bakpulver1,5 tsk vaniljsocker1 msk kakao1,5 dl hett vattenGrädda botten i 200 grader varm ugn, i cirka 30 min på nedre falsen
Jag använde korgkavel, sugarpaste banan och hjärta med rosor från tårtdecor. Så här blev min tårta jag gjorde kanske inte den vackraste men för en nybörjare på detta området så är jag super nöjd med mitt resultat
Det jag visste från början var att jag ville garnera med choklad-fingrar men sen satt jag och googlade tårtfyllningar och till slut bestämde jag mig för hallonmousse (för att få lite syrlighet) och kolagrädde (för pappa älskar kola)
Vi träffades till eftermiddagsfika och jag hade bakat en Päronpaj medKolagrädde. Grädden som man blandade med kolasås blev kanske i sötaste laget till men "sött e gött"
Vi träffades till eftermiddagsfika och jag hade bakat en Päronpaj medKolagrädde. Grädden som man blandade med kolasås blev kanske i sötaste laget till men "sött e gött"
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.