Det här måste ni testa. Vi är ju inga godisråttor i den här familjen, kakmonster ja, men godis, nope, det kan ligga här hur länge som helst och till slut får jag oftast slänga det
Riv mandelmassan och blanda väl med äggvitan. Spritsa ut bottnarna i storlek av en 5 krona. Grädda i mitten av ugnen i 10-15 minuter eller tills de fått en vacker färg
Så fort jag hör ordet tosca så vattnas det nästan alltid i munnen på mig. Kombinationen nötter och kola är ju verkligen helt fantastisk och det smakar magiskt gott
Befinner mig i de djupaste skogar ute på landet… och må ni tror att det suger när regnet vräker ner. Hade tänkt att ta en promenad förut men det kan man nästan glömma
GiffelBaguetteNu är helgen räddad. Detta bröd var länge sedan jag bakade, men igår så var det dags. Receptet fick jag av min mamma för ett bra tag sedan
Jag har alltid älskat att baka kakor i både hårda och mjuka former. När jag var liten bakade jag bullar och pepparkakor med min älskade farmor, när jag gick i tvåan brukade jag och en kompis gå hem och göra chokladbollar, när jag gick i mellanstadiet och högstadiet bakade jag och sålde jag chokladsockerkakor till mammas kompisar
Lite goda luftiga och mjuka vita frallor doppade i sesamfrön 500 gram mjölk , 3%75 gram jäst750 gram vetemjöl special50 gram rumstemperat smör15 gram havssaltGör så här