Pudra med krossad choklad uppepå, ifall det användes på sidorna. Lägg på den andra delen och bred 3 dl vispad grädde smaksatt med kakao uppepå. Låt 1/3 av grädden vara vit, medan du smaksätter 2/3 med kakao
Strössla chokladströssel runt om tårtan (lite trixit, men det går med lite tålamod). Tårtbotten. 3 ägg3 dl socker4,25 dl glutenfri finmix3 tsk bakpulver1,5 tsk vaniljsocker1 msk kakao1,5 dl hett vattenGrädda botten i 200 grader varm ugn, i cirka 30 min på nedre falsen
Här kommer ett recept på en riktig pralintårta med vit choklad och karamelliserade pekannötter. Tårtbottnarna med banan gör tårtan riktig saftig och det är inget extra socker i ganachen förutom den vita chokladen så tårtan kändes lagom söt
Innan jag tar itu med dagens bestyr, eller snarare fortsätter med dem, så ska jag få ner och in denna underbara tårta på bloggen så fler kan njuta av den
Jag hittade receptet när jag bakade en banantårta, där gifte sig smakerna himmelskt. En lagom söt frosting att dekorera tårtor och cupcakes med, bred eller spritsa båda fungerar toppen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.