Toppa med grädden, chokladsåsenoch marängerna, eller något annat smarrigt. 11 msk Nutella. 1Vispgrädde, chokladsåsoch minimarängerSå här gör du 2 minuter Lägg den hackade dumlen ochnutellan i botten på en mugg
Mörkchokladbottenmed vit choklad, lime och mascarponekräm toppad med tryfflar och hallon. Ibland får jag ett sådant omåttligt begär efter choklad, ni vet något riktigt mastigt och sött bakverk fullt med ljuvlig choklad
Banankaka är ett klassiskt sätt att ta till vara övermogna bananer. Börja med att smöra och bröa en avlång bakform (en vanlig rund sockerkaksform funkar givetvis också)
Mosa bananerna fint med en gaffel och blanda ner i äggsmeten tillsammans med smöret. Min mamma sa att det var den godaste kakan hon någonsin har smakat, och eftersom den var uppäten bara någon dag efter så litar jag på det
Men för att tacka våra fina grannar för att vi har fått våldgästa de och ockuperat deras soffa så tänkte jag att en banankaka är perfekt att ge bort som 'Tack'
Toppade den med vispad grädde som jag färgat ljusrosa och sedan en massa jordgubbar på det. Det är en krämig mörkchoklad kladdkaka som jag valde att blanda i lite cream cheese och kaffe i
Jag hade lagt ett gäng kantbitar i kylen igår och när jag kom hem nu efter jobbet var dom slut Tror jag fick lite mycket nutella då min är mycket mörkare
Vänd ner smörblandningen, bananmoset och äggblandningen, lite i taget. 1100 g mörkchoklad, hackad. 1Klä en avlång brödform med bakplåtspapper. 1Vispa ihop socker, vaniljsocker och ägg. 1Blanda alla torra ingredienser – utom chokladoch valnötter – i en bunke. 1Vänd ner chokladenoch valnötterna
Självklart hjälpte jag till att baka och mitt bidrag var Banankakamedmörkchoklad. Dessutom satte jag i mörkchoklad för då blir det en riktigt god banankaka, för banan ochchoklad passar så bra ihop
Så här gör jag ju visserligen med all min matlagning, men just här tycker jag verkligen att man bara ska köra på känsla, och det kan inte bli fel, bara gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.