Det var faktiskt till viss del efter att jag igår tittade igenom bloggstatistiken och såg att folk hade börjat googla som galningar efter bra recept på lussebullar
Om du testar brödet, lämna en kommentar på hur lång tid det tog för dig. Här är ett riktigt enkelt bananbröd som passar perfekt som mellanmål eller höstmysfika med en kopp te
Servera pastan i skålar och lägg över rejält med tomat-och bläckfiskringar, riv över parmesanost. Jag använder ett par nypor socker för att bryta den lite sura smaken som blir annars när tomaterna dominerar, smaken blir liksom mjukare och rundare
Nu när det börjar bli kyligt ute och folk är allmänt förrvirrade över vad de ska ha på sig på morgonen - sol, blå himmel, blåst, isig kyla osv är en lite konstig kombo- så blir många förkylda
Lilla I förkunnar glatt och högljutt - i vilket sällskap som helst - att hon är bajsnödig. Var det nån som såg på Skavlan häromsistens, och intervjun med den unga, fantastiska tjejen - medicinaren och forskaren Giulia Enders - som skrivit boken "Charmen med tarmen"
Sesam- eller solrosfrön (kan uteslutas). Knåda degen en bra stund, den är ganska kladdig. De ska skållas först, vilket ger ett otroligt saftigtoch gott bröd
Broccoli passar jättebra, till exempel. TACK till alla som har offrat lite av sin tid och tyckt till för att hjälpa mig med den fråga jag har haft om bloggens namn - att byta eller inte
Det fanns tyvärr inga bifftomater i affären (chock - detta är ju ändå Stockholm och inte lilla staden på landet) men jag lyckades krafsa fram ett par rejäla exemplar av kvisttomater i grönsaksdisken så det gick bra ändå
Hittade ett recept som jag modifierade något först pga av ett misstag då jag tog rismjöl istället för durramjöl + hade i sånt som jag tycker om såsom frön och tranbärspulver
Jag gjorde en krämig potatisotto (jodå, ordet finns) till kycklingen som passade riktigt bra. -) Tack Anki och Håkan, för att ni lagade detta och delade med er av receptet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.