Charmen med tarmen - och maffigt glutenfritt formbröd med allehanda nyttigheter som är bra för motsträviga magar
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 50 g färsk jäst
  • 5 dl riktigt kallt vatten
  • ½ dl rissirap, dadelsirap eller flytande honung
  • ½ dl kallpressad rapsolja, avocadoolja eller pumpafröolja
  • 1 dl linfrökross
  • 1 dl skalade hampafrön
  • 1 dl solrosfrön
  • 1 dl chiamjöl
  • 1 dl hampafrömjöl
  • 1 dl Fibrex
  • ½ dl nyponmjöl
  • 2 msk baobabpulver eller havtornspulver
  • 60 g torkade fikon - snoppade och finstrimlade
  • 3 dl rismjöl, bovetemjöl eller ljust teffmjöl
  • 2 msk husk
  • 1 tsk xantangummi
  • 1 tsk salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.