½ dl balsamvinäger. Tillsätt potatis, lök och vitlök, rör om. Koka och rör om 2-3 minuter eller tills potatisen är lite brynt. Grädda i 200 grader i 25-30 minuter eller tills potatisen är gyllene. Grädda 5-8 minuter till eller tills potatisen är mjuka. 900 g små potatis
I kylskåpet hade jag bara "gamla" potatisar och inte kände jag för att åka till affären och handla så det fick bli kraschad potatis till kolgrillad entrecôte som serverades med gräddstekta färska kantareller också
Det är lätt i att man hamnar i ett ekorrhjul när det gäller vilken sorts potatisrätt man serverar till middagen vare sig det är till vardags eller fest tycker jag
Mosad, rostadpotatis för att vara exakt. ) så tänkte jag prata om potatis. När vi är ute och reser i Europa slår det mig att den rostadepotatisen finns med i de flesta sammanhang, som på den megakända restaurangen i Florens serverar de grillat kött med ett par rostadepotatisar och sky Eller i Paris till entrecoten och bearnaisen
Till det grillade igår åt vi ugnsrostadfärskpotatis med rosmarin och annat gott. Klyfta potatis. Rör ihop olivolja, peppar och flingsalt med rosmarinsmak och blanda med potatisen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.