fetaost, aioli och Sweet Baby Ray’s Hickory & Brown Sugar Barbecue Sauce. Krispigt rostad potatismed massa rosmarin, vitlök, flingsalt och masserad med olivolja
Till det grillade igår åt vi ugnsrostad färskpotatismedrosmarin och annat gott. Klyfta potatis. Rör ihop olivolja, peppar och flingsalt medrosmarinsmak och blanda medpotatisen
2 kg fast potatis, med skal 1 kg körsbärstomater 2 dl olivolja 100 g vitlök, klyftor med skal 15 g rosmarin 1 msk tomatpuré 150 g färsk timjan salt peppar
Toppa tills sist pajenmed de ugnsrostade tomaterna. Den här pajen gjorde jag en dag till mamma och pappa när jag insåg att jag knappt hjälp till något alls i köket
Potatis och morotsbiffar med fetaost, en perfekt restmat. Blanda i en bunke med pressad vitlök, hackad schalottenlök, ägg, persilja, ströbröd och fetaost i fina bitar eller nersmulad
Medan degen vilar passar du på att kanpersteka bacon och dela körsbärstomater. Fyll sedan det förgräddade skalet med knaperstekt bacon, delade tomater och smula över fetaost, jag använde som sagt tärnad och då är det bara att slänga i bitarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.