2 kg
fast potatis, med skal 1 kg körsbärstomater 2 dl olivolja 100 g vitlök, klyftor med skal 15 g rosmarin 1 msk tomatpuré 150 g färsk timjan salt peppar
Lägg först potatis, lök och tomat på en plåt, salta och slå lite olja på och vänd runt lite. Blanda i basilikan, smaka av med örtsalt och servera med pumpakärnor ströda över och några droppar olivolja
Strö bacon över fisken och servera medpotatisoch sallad. Potatis. Här gratinerad medvitlökssmör, ost och soltorkade tomater, toppat med baconströssel, kan inte bli bättre
Jag har torkat tomater under ett tunt salt-och sockertäcke och det har sedan marinerats/lagts in i en lag med olivolja, vitlök, chili och färsk rosmarin
Skär potatisen i bitar och lägg ovanpå, tillsammans med tonfisken och tomaterna. Kall, rostad, potatis (alla som älskar kall potatis, räck upp en hand) och några tomater som jag slängde in i ugnen så att de bakades till perefktion
Igår kom jag och min sambo hem efter en riktigt bra kryssning till Helsingfors. Lagom utslagna i soffan kom vi fram till att en Taco-paj skulle bli lagom jobbigt och gott till middag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.