Paj med spenat, feta och ugnsrostade tomater
Mitt Gröna Kök
Mitt Gröna Kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner
  • tomater
  • 200 g babyplommontomater eller körsbärstomater
  • En nypa salt
  • 1 1/2 dl vetemjöl
  • 1 1/2 dl grovt rågmjöl
  • 1/2 tsk salt
  • 1/4 tsk starkt paprikapulver
  • 3/4 dl rapsolja eller olivolja
  • 1/2 dl kallt vatten
  • 25 cm i diameter
  • 10 minuter
  • 250-300 g fryst bladspenat
  • 3 ekologiska ägg
  • 3 dl ekologisk mjölk
  • eller osötad sojamjölk
  • 1/2 tsk salt
  • 1 1/2 krm svartpeppar
  • 1 1/2 krm riven muskot
  • 150 g ekologisk fetaost
  • 40 minuter
  • 175 grader

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.