Rosmarin. Stek gör man inte så ofta även att det är både enkelt och väldigt gott. Salt och peppar. Skala och dela vitlöksklyftorna i två delar, gör hål i steken med en kniv och tryck i vitlöksbitarna, gnid in köttet med salt, peppar ochrosmarin
Häll av potatisen i ett durkslag,sätt tillbaka pannan på spisen, häll i någonmatskedolivoljaoch lägg sedan tillbaka potatisen (ja och alla vitlöksklyftor såklart) i pannan igen på ganska hög värme
½ dl olivolja. Har läst runt på nätet ochbestämdemej för att testa Leila LindholmsFoccaciaoch så valde jag att smaksättamed flingsalt, vitlök och lite rosmarin
Utöver peppar och salt lät jag de olika styckdelarna vila medrosmarin, citron, vitlök ocholivolja. Är osten riktigt fin ochsmakfull blandar jag den bara mednågon skvätt olivolja, lite peppar och salt
Blanda vitlök, rosmarinocholivolja till en pasta. Vi har en fantastiskt storoch fin rosmarinbuske i en kruka vår lila trädgård, och även andra örter växer ochfrodasalltjämt, ochframstårsomoerhörtvälmåendemed tanke på årstiden
Det är vad det är att salta och peppra en rostbiff, trycka in en stektermometer i den, slänga in en den i ugnen på låg värmeochlämna den att sköta sig själv i ett par timmar
Mortla eller grovhacka vitlök, rosmarin & skalet av citronen. Det närmar sig påsk, & jag förknippar påsken medlamm, så hoppa över ägghalvorna i år & testa det här receptet istället
Vispa creme fraichen till en fast konsistens, rör ner riven vitlök, olivoljaoch vinäger. Satsade på en rubbing av citron, vitlök ochrosmarin, som syns på bilden är det en liten "grön" rubbing på ytan av köttet vilket fungerar somsmakbärare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.