Baconlindadtorsk. Salta och peppra torsken och linda in den med bacon. Krydda med valfria kryddor, t. Tina 400 g torsk och skär den i 4 lika stora bitar. 400 g torsk
2 450 g delikatesspotatis 1/2 förp salladsärtor (à 150 g) Timjan- och senapscrème 1 dl crème fraiche 1 msk senap 1 tsk timjan salt peppar 1/2 ask persilja (à 20 g) 1 ask solrosskott (à 100 g) Torsk ca 250 g rimmad torskfilé 4 skivor torrsaltat bacon 1 tsk smör Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Baconlindadtorskmed rosmarin och citron. Torka av torskfilén och lägg med ryggsidan nedåt. Förutom bacon och torsk så behöver du rosmarin och citron när du ska laga till dagens middag
Tärna tre av tomaterna och blanda med bönor, örtkrydda och aioli. Smaka av med salt och peppar. Lägg den baconlindande fisken på varje tallrik och toppa med baconfräset
Linda bacon runt torsken och fäst med tandpetare. I Hötorgshallen brukar jag alltid beundra de fina färdiga baconlindadetorskryggarna som brukar finnas i en av fiskdiskarna
Följer man inte vv kan man med fördel ta vanlig creme fraiche. Servera med potatis och broccoli. Torsk i ugn med hummersås 3 port. 1 pkt torskblock 400g. Tina och dela torskblocket i 3 bitar och lägg de i en ugnsform. 1 pkt torskblock
baconlindad kycklingfilé med ugnsstekt potatis. Och den här kycklingen går ju att variera hur mycket som helst beroende på vad man stoppar i, t ex med färska kryddor eller olika ostar
Kokt torskmed äggsås är en gammal klassiker som står sig även idag. Första gången hade jag torsk,sen hoki, men annan vit och fast fisk går precis lika bra
Låt torsken koka på medelvärme under lock. Tillagning kokt torsk. Skala äggen och skär dem i tärningar, förslagsvis med hjälp av en äggskärare, då äggen först kan delas i skivor på längden och sedan på bredden
Salta och peppra torsken och lägg den sedan i en smord form. Skär torsken i mindre bitar, cirka 100 gram per bit. häll sedan blandningen över torsken och låt stå mitt i ugnen cirka 20 minuter. 800 g torskfilé
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.