Ingredienser Portioner. 8 ca 1 1/4 kg färsk laxfilé utan skinn 2 msk olja 1 1/2 tsk salt 1 tsk svartpeppar 1 msk finrivet citronskal Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Blanda svampen och skinkan med stuvningen och krydda med svartpeppar. Fördela sedan fyllningen i de 6 tarteletterna och sätt in dem i ugnen på 200 grader
Reklam påverkar även mig och särskilt matreklam. De senaste veckorna har Arla gjort reklam för deras nya färskost och det visas en fiskrätt med färskost och jag blir så sugen varenda gång
Receptet till den här hittade jag i ett nummer av Buffé (om jag minns rätt) för ett tiotal år sedan. Tårta kan vara så fantastiskt gott, inte minst i sommartider när naturen dignar av frukt och bär som kan användas som garnering
Helgen kryper allt närmare och idag hade jag min lediga dag med mina två yngsta skatter. Sagt och gjort, det var nu läge att komma på något efter eget huvud, och här får ni receptet innan jag glömmer av hur jag gjorde
Fick en riktigt. fin och saftig bit lammstek av Bulltofta kött. Tänkte att för en. gång skull så ska jag ta god tid och inte försöka hålla tillaga den så snabbt som
Efter att jag uppdaterat mina kryddor, skåp och kryddlådor så hittade jag min favorit. rosépeppar. Fick ett sånt sug efter just fläskfilé med krämig rosépeppar då jag inte använt den på länge
Ingredienser Portioner. 4 1 stor kyckling (ca 2 kg) 3 citroner 1 kruka timjan 2 tsk torkad rosmarin 3 palsternackor 3 stora fasta potatisar 3 päron 2 hela vitlökar 2 msk olivolja 2 tsk salt 2 krm peppar Lägg till i inköpslistan
Receptet är från tidningen Hembakat. Januari. Vad är det för en skitmånad egentligen. Det är -23 grader ute, mörkt och massor av snö och alla bara går omkring och är sjuka
Ingredienser Portioner. 4 4 port ris eller annat gryn 1 gul lök 1 vitlöksklyfta 250 g champinjoner 1/2 kruka persilja ca 550 g strimlad färsk skinka 2 msk olja 2 1/2 dl matlagningsgrädde 1 köttbuljongtärning eller oxfond (1 köttbuljongtärning motsvarar 1 1/2 msk oxfond) 2 tsk grönpeppar i lag 2 1/2 dl vatten 1 tsk maizena majsstärkelse salt och peppar 1 msk dijonsenap Lägg till i inköpslistan