Ingredienser, 4 personer400 g fisk, valfri200 g skalade räkor1 gul lök1 purjolök4 morötter2 fiskbuljongtärningar1 dl vitt vin2,5 dl creme fraiche1 burk kavli kräftost, 400 gCayenneSaltDillGör så härStrimla morötterna, löken och purjon. Lägg därefter i fisken och låt koka ca 8-10 minuter. 400 g fisk, valfri. 2 fiskbuljongtärningar
Här kommer ett recept på fisksoppa. God Fisksoppa. fiskbuljongen, vatten,och den hackade palsternackan. Ha i resten av ingredienserna, även fisken i bitar
Franska rårakor är en kanongod, enkel maträtt med få och billiga ingredienser. Vi käkade våra franska rårakor med en klick hemkokt lingonsylt och en rejäl portion vitkålssallad och rivna morötter
800 g torskfilé eller annan fiskfilé 1 tsk salt 2 krm vitpeppar 3 msk vetemjöl 3 dl vispgrädde 1 dl mjölk 2 msk fiskfond eller skaldjursfond ca 0. 800 g torskfilé eller annan fiskfilé 1 tsk salt 2 krm vitpeppar. 2 msk fiskfond eller skaldjursfond ca 0
Låt kräftstjärtarna rinna av, fördela dem jämnt över fisken och häll till sist över såsen. Anette fyller 50 och bjöd på en god fiskgratäng. Gratinera i ugnen ca 20 min eller tills fisken är klar
Fyll på med citronsaft, vin och fiskbuljong. Koka ihop spadet från fiskkoket till hälften. Vänd till sist ner den vispade grädden försiktigt och häll den över fisken
Sätt ugnen på 225°. Skär laxen i tunna skivor. Skala och skiva löken tunt. Fräs löken i smör i en stekpanna på svag värme tills den blir mjuk och glansig
Skiva fiskfilén, lägg i form och strö över dillen. Slå det över fisken. Favorit i repris. Den här är grymt god, så har ni missat den får ni åter chansen att prova på den