Tänkte i stället bjuda er på förra fredagens middag som var Baconlindadtorskmedtomatris. Riset blev väldigt krämigt och gott och med bacon och lite gömda kryddor till torsken var middagen fulländad
Baconlindadtorsk. Salta och peppra torsken och linda in den med bacon. Krydda med valfria kryddor, t. Tina 400 g torsk och skär den i 4 lika stora bitar. 400 g torsk
Koka riset som vanligt, ångkoka torsken, koka ägget och skala räkorna. 80 g ris. 100 g fryst torsk. Woka mixen i en panna utan fett, servera allt med 2 msk soja och chili. 2 rismedtorsk och annat gott dök först upp på À la Michelle. 80 g ris
2 450 g delikatesspotatis 1/2 förp salladsärtor (à 150 g) Timjan- och senapscrème 1 dl crème fraiche 1 msk senap 1 tsk timjan salt peppar 1/2 ask persilja (à 20 g) 1 ask solrosskott (à 100 g) Torsk ca 250 g rimmad torskfilé 4 skivor torrsaltat bacon 1 tsk smör Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Tärna tre av tomaterna och blanda med bönor, örtkrydda och aioli. Smaka av med salt och peppar. Lägg den baconlindande fisken på varje tallrik och toppa med baconfräset
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.