2 450 g delikatesspotatis 1/2 förp salladsärtor (à 150 g) Timjan- och senapscrème 1 dl crème fraiche 1 msk senap 1 tsk timjan salt peppar 1/2 ask persilja (à 20 g) 1 ask solrosskott (à 100 g) Torsk ca 250 g rimmad torskfilé 4 skivor torrsaltat bacon 1 tsk smör Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
En bit torskrygg per person. Tärna zucchinin, skiva löken, stek i olivolja, tillsätt oliverna mot slutet så att de blir varma, servera som på bilden med en kvist rosmarin
Baconlindadtorskmed rosmarin och citron. Torka av torskfilén och lägg med ryggsidan nedåt. Förutom bacon och torsk så behöver du rosmarin och citron när du ska laga till dagens middag
Tärna tre av tomaterna och blanda med bönor, örtkrydda och aioli. Smaka av med salt och peppar. Lägg den baconlindande fisken på varje tallrik och toppa med baconfräset
Hur gott och enkelt som helst, bara man har ett djupfryst torsk hemma, färsk fungerar förstås också men då måste man ju åka och handla, så att ha torsk i frysen är ett bra att ha
Det här var en riktigt lyckad torsk och det är inte så besvärligt som det låter att göra den. Jag mixade det slarvigt med mixerstav så det blev lite hela bitar kvar
Lata mammans blogg om mat och annat som gör livet värt att leva!
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.