Smaskens Passar perfekt tillris, pasta, potatisiolika slag. Fläskfilégratäng med massa härlig svamp, purjolök och bacon, och en sås smaksatt med senap, vitlök och kalvfond å grädde som alltsammans puttrade i
Skär baconistrimlor och knaper stek den. Skär purjon istrimlor och fräs den. Lägg purjon i en smord ugnsfast form, lägg filéerna över och strö över bacon
Ha ner i en form. 5 portioner9pp/portion500gfläskfile150g mager riven ost 12%1pkt bacon5dlmilda mat grädde 4%Sätt ugnen på 150graderSkär fläskfilénibitar Stek tillfin färg,Skär baconimindrebitar och stek på hög värme fort. - Läs hela inlägget här 5 portioner. 500g fläskfile. 150g mager riven ost. 1pkt bacon. 5dl milda mat
I det här fallet blev det fräst broccoli och knaperstekt bacon. -) Ett perfekt sätt att använda det som (eventuellt) blir över från en ostbricka är att smälta ner rubbet i grädde och crème fraichei en härlig sås till pasta
Stek tillfin färg,. Skär baconimindrebitar och stek på hög värme fort. Skär fläskfilénibitar. Ha på grädde & på med osten & ini ugnen till osten fått färg
Ha ner bacon med vitlöken, fräs tillsbaconet fått färg. Rör ihop mjölk och mjöl, ha ner lite av det i taget i grytan under omrörningtills du får den tjocklek du vill ha på såsen
Smör tillstekning. Stek baconenibitar. Putsa & skär filénskivor, bryn i smör. Lägg köttet i en ugnsfast form, sprid ut champinjoner, bacon, grovhackad persilja och den rivna osten över köttet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.