Nyskapande mat, ofta vegansk, må vara trendigt på menyerna idag, men det är ofta de välkända rätterna som går hem hos gästerna, oavsett om det är hemma eller ute på krogen
Ta av kastrullen från spisen. ETT GOTT AVSLUT. Låt gelén svalna något och se till att pannacottan hunnit stelna innan du häller på gelén, annars riskerar pannacottan att lösa upp sig
Ibland när jag vaknar tidigt på helgen brukar jag baka något gott bröd och sedan överraska maken med lite nybakat till frukosten (jag sparar min ranson till kvällsmaten istället)
Gör små hål i degen, lägg ner topping (vi hade i oliver, lök och rosmarin senast vi gjorde det. ) och ringla sedan över olivolja och strö över massor med flingsalt
Jag vet inte hur det är för er, men för mig så hamnar mjöl överallt, det blir kladdigt och hela processen känns nervöst med allt som ska stämma med knådning, vätsketemperatur och jäsningstider
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.