Skala och riv ingefära och vitlök på ett rivjärn och blanda med sötpotatisen på en plåt. Lägg över svampen på ett ugnssäkert fat och skrapa över all vitlök- och persiljefräs från pannan över svampen
Skala och riv ingefära och vitlök på ett rivjärn och blanda med sötpotatisen på en plåt. Lägg svampen på ett ugnssäkert fat och skrapa över all vitlök- och persiljefräs från pannan över svampen
Det här åt vi till chilimarinerad och grillad entrecôte och trots stor misstänksamhet från två av gästerna medan potatisen var i ugnen (det luktade skunk, eller fotsvett tror jag någon sa
Ta ut den rostade pumpan och lägg upp på ett vackert fat. Servera som ett tillbehör till kött, fisk eller kyckling eller som ett vegetarisk salladstillbehör på buffén
Servera som den är medett grovt bröd eller med din favorittopping (se förslag nedan). Om blomkålen inte fått färg flyttar du upp den en fals och gräddar ett par minuter till
Knåda, rulla och frappera omgivningen med fantasifulla skapelser. Blanda olja med kokande vatten och karamellfärg (använd gärna mycket karamellfärg så du får klara fina färger, min gröna tog tyvärr när jag gjorde degen på bilden)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.