Börja med att ta bort alla senor och putsa fläskfilén fin. Nä, vi tröttnar aldrig. Vi brukar storhandla på Willys och ibland har deras svenska ekologiska fläskfilé vara slut men då brukar vi åka till någon annan affär och handla den isället för att köpa den danska eftersom vi upplever en så stor skillnad i smak och konsistens
Därför vill jag nu bara att skolan ska börja igen, så att man kan komma igång lite igen. Saken med att vara ledig är att det är skönt i början, man hinner göra saker som inte har med skolan att göra och man kan ta igen all stress
Idag börjar Ankis semester och för Håkan är det sista arbetsdagen, härligt med lite ledighet. Men vädret är väl inte något vidare för att vara "semesterväder", regnet har fallit mesta delen av dagen så det har mest blivit inomhussysslor
och till det ett glas vitt, även om det "bara" är tisdag. För i kväll kände vi verkligen att viville fira eftersom glädjen stod högt i tak i Mårtenssons kök idag
Börjadevi experimentera lite med matfotograferingen, ingredienserna är faktiskt ibland vackrare att titta på än det färdiga resultatet - hur gott det än smakar
Där blev det antagligen för varmt och nån reaktion mellan rödvinet och ankfettet, för det började puttra och fräsa något förskräckligt och när Mich tar ut ankan för att kolla läget så exploderar rödvinskyn över hela köket
När vi var alldeles nya som matbloggare så skrev vi om ett recept på den absolut godaste citronsorbeten som vi smakat och nu tycker vi att receptet förtjänar både en återbloggning och ett foto
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.