Bästa och godaste chokladfrostingen för att täcka tårta med
Betygsätt receptet!
Ditt betyg
Snittbetyg 51 röster
Ingredienser
100 g
smör, rumsvarmt
200 g
mascarpone
50 g
mörk choklad
50 g
mjölkchoklad
0,67 dl
florsocker
Beskrivning
Vispa smör och mascarpone krämigt med elvisp
Smält chokladen över vattenbad, låt svalna lite
Rör i chokladen och vispa lite till
Vänd ner siktat florsockret
Smula ner osten och tillsätt crème fraiche ochvatten. vatten. Skär tomaterna i bitar, tillsätt dem samt grovt hackad dragon och låt allt bli genomvarmt
Jag ska försöka sätta igång med det baket snart och frysa in en massa lussekatter. Och detta medatt ha kesella i degen är bara en myt (enligt experterna)
Ta grytan från plattanoch tillsätt chokladen. Koka upp vattnet. Det firades med presenter till frukost och grillad oxfilé med dijonnaise och en sallad enligt hennes önskemål på kvällen
En skön helg på bryggan vid vattnetmed H och moster och morbror. Tre satser mjölkchokladsnittar gräddades hemma i köket alltmedan vi försökte avhålla oss från att äta upp alltihopa själv
Blanda mjöl och bakpulver och vänd ner det försiktigt omväxlande med mjölken i smeten. Ta kakan ur ugnen, strö över lite socker och stjälp sedan upp den med den sockrade sidan nedåt på ett bakplåtspapper
Jag tycker inte man ska ha kesella i degen, och jag tycker även att man ska ha rumsvarmt smör, blötlagda russin och saffran som har legat i rom för den ultimata, saftiga och smakrika lussebullen
Skär med en vanlig kniv utmed kanterna föratt säkra att den lossnar ordentligt från kanterna. När du känner att hela kakan har lossnat från formen flyttar du försiktigt över den till en en skärbräda eller annan plan yta
Kommentarer
manuela-2
Vispa tills den blir glansig, ta fram tårtan 30 min innan.
Logga in eller Registrera för att kommentera.