och porösa närman trycker på dem och gropen efter fingret ska gå. De kan varieras på många olika sätt både när det gäller smak och utseende, allt från släta bullar till snurror, knutar mm
Har en semesterresa runt hörnet och tänkte mig va lite duktig, men det går så där haha. För mig som är tokig i småkakor så var de här kakorna lite fööör goda
Vispa smör och socker krämigt. Tillsätt övrigt och arbeta ihop degen. Dela degen i 2 delar och rulla längder. Platta något med gaffel och grädda i 225 grader ca 8 minuter
Dem ska vara sega och goda när dem är klara. Så lätta att göra och klara på noll tid. Russinen tillför segheten i den annars så spröda konsistensen, en perfekt kombination tycker jag
Smält samman smör, muscovadosocker, mjölk, mjöl ochmandelspån i en kastrull på svag värme. Lägg mjöl, smöret i bitar, socker och ägg i skålen till matberedaren och kör till en degboll bildas
Det var skratt, tjo och tjim när jag kom hem. Ta i de torra ingredienserna och rör försiktigt runt. Men i eftermiddag blir det soffan och en go promenad tänker jag
Vill du fylla med nutella rekommenderar jag dock att du klickar ut lagom stora klickar nutella på en plåt/bricka med bakplåtspapper och ställer i frysen innan du fyller dina grottor med dem så att nutellan inte smälter ut för mycket när du gräddar kakorna
Smält smöret och rör i den mörka chokladen. Vispa ägg, strö- och farinsocker. Rör i mjölblandningen och smörblandningen i samma skål som ägg-socker-blandningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.