Provade ett nytt recept på tårtbotten sent igår kväll. Letar efter den perfekta vaniljtårtbotten som inte bara är god utan också någorlunda lätt att skära i trots att den är luftig och porös
Budapestbakelsen förknippar man kanske mest att den rullas ihop, precis som en rulltårta. Men man kan också baka ut den som en rund eller fyrkantig tårta om man vill ”trixa” till det lite
För nån dag sedan så bakade jag chokladtårtbotten som sedan ska fyllas med något gott,men inte än utan den är i frysen tills det är dags för att fira något
Vill du göra det enkelt för dig eller saknar du helt förkunskaper om bakning. Då har jag ett tips på hur du på ett kick gör wienerbröd med vaniljfyllning
En försvinnande god klassiker. Den lätta och nötaktigt söta marängen skapar en smaksynfoni tillsammans med fluffig osötad grädde och läckert syrliga vinbär, i två färger
Sätt ugnen på 160°C. Smörj och mjöla en rund bakform med avtagbara kanter (26 cm). Vispa margarinet och sockret tills det är vitt och poröst med elvisp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.