Gröp ur passionsfrukterna i en skål och häll juicen över fruktköttet, rör om (ta ev. Låt tårtan stelna i kyl minst 4 timmar före servering. 3 passionsfrukter
Ställ tårtan i kylen till serveringen och garnera med physalis. Blanda med mangopuré, juice och likör. Rör ner 1/3 av den vispade grädden i smeten och vänd sedan ner resten med en slickepott
Ta bort bakplåtspappret med hjälp utav en stekspade eller spatel. Ha över en utav bottnen på en tallrik, bre över grädden, ha på bananerna och toppa med andra botten
Häll smeten i form med löstagbar kant. Att garnera med kan du använda frukt, hyvlad choklad, eller godis (vid kalas för barn) Det är bara använda fantasin
Lägg den färska frukten på vaniljgrädden, toppa ordentligt med frukt. Klä en 2 liters rund form med löstagbotten med bakplåtspapper, smörj botten med lite matolja
På med sista lagret och stryk grädde över hela tårtan. Fyll igen med resten av frukten. Pensla med barnmatspure-persikasmak eller någon annan som gör frukten extra glansig
Vispa grädde och täck tårtan garnara med tex lingon och blåbär. 5 dl glutenfri mjölmix. Tårtbotten. Vispa ägg och socker pösigt, mal mandeln, rör ner alla torra ingredienser
I botten gömmer sig en glutenfri brownie som är toppad med ett lager av hallonpannacotta, och sen har jag i en större form hällt chokladmousse över alltihop, så det är först när man skär i tårtan som man upptäcker att det finns lager av brownie och pannacotta inne i
Klä sedan tårtanmed vispgrädde, spritsa gärna en kant så frukten ligger kvar. För att det ska bli så lätt som möjligt så lägger jag ihop tårtbottnarna i en gladpack Klädd Form, gärna en med avtagbara kanter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.