Idag vill jag visa ett recept som är en favorit hemma hos mig, som är lika passande till jul som resten av året - choklad-avokadomousse med apelsinskal och dessertolivolja med smak av apelsin
After introducing ourselves over a quick coffee and these lovely Almond Butter Brownies by Amy Chaplin + Berry/Ginger Smoothies we started working on the Carrot & Halloumi Burgers and the Avocado Chocolate Mousse that came to be the center of everyone’s attention for the next four hours or so
) Idag vill jag dela med mig av lite smått och gott, chokladigt, mousse-igt, och nyttigt. Jag har redan innan postat varianter på chokladmousse med avokado i, men ska idag visa en ny variant
Det är den moussetårta som jag bad er hålla en liten tumme för på Nyår. Browniebotten täckt med en mörk chokladtryffel toppad med mörkchokladmousse späckad med färska hallon och så en chokladspegel på toppen
En fast vaniljkräm/mousse som passar ypperligt vid tårtbak. Vaniljkräm/Mousse. Jag fick i förra veckan en förfrågan gällande detta recept som jag använt mig av i ett tidigare inlägg
Igår hade vi gäster och efter hummer och rådjursadel så kröntes middagen av denna enkla mousse. Hacka resterande 250 gr choklad och lägg i 3/4 av det i moussen
Bryt chokladen i bitar och smält över vattenbad. Vispa grädden. Rör ner äggulorna i den smälta chokladen och vänd snabbt i en liten klick av grädden och blanda väl
Tina mangon och skär avocadon i kuber. 4 portett gäng mangokuber2 avocado1 burk kräftstjärtarDressing0,5 dl sweet chilisaften från en halv citron1 msk olivolja2 msk hackad koriandersalt och pepparev en bit rostad Njuta. 2 avocado
Ätit lunch med pappa, efteråt hade jag gjort chokladmousse, vi åt alltid det när vi var små men då var det mormor som vispade ihop mjölk och pulver, nu ska det vara så avancerat, mat var lättare förr
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.