Tårt-tårta i all ära men ibland är det bra mycket godare med en mousse-variant. Men det är något med det där luftiga och lite mer strama i moussetårtorna som känns som om det är lite mer än en "vanlig" tårta
Idag vill jag visa ett recept som är en favorit hemma hos mig, som är lika passande till jul som resten av året - choklad-avokadomousse med apelsinskal och dessertolivolja med smak av apelsin
Det är den moussetårta som jag bad er hålla en liten tumme för på Nyår. Browniebotten täckt med en mörk chokladtryffel toppad med mörkchokladmousse späckad med färska hallon och så en chokladspegel på toppen
Garnish with fruit/berries or nuts/seeds of choice. avocado and (raw) cacao in a lovely combination. Gjorde den här moussen för första gången för tre helger sedan men är nu fast
Om någon, mot all förmodan och dennes bättre vetande, skulle be mig om ett liknande råd så skulle det bli "You can never have too many recipes with chocolate, peppermint or on carrot cake"
bowl with a spoon. Pour the batter into a greased baking pan and top with dollops of raspberry jam. En av mina favorit smakkombon har vi här, mandel och hallon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.