1400 g kycklingkött, bröst eller lår. 1600 g potatis, fast och skalad. 12 msk Bong Touch of Taste Asian Fond Red and Hot. 14 port vitt ris, kokt. Tips – för att ytterligare höja smaken, tillsätt 1 msk fisksås, 1 msk pressad lime och 1 msk socker
Oftast får biffarna asiatiska smaker så receptet från Middagskorgen var nytt för mig. Vi åt snabbmat igår till middag i form av burgare, fast laxburgare
Tips – för att ytterligare höja smaken, tillsätt 1 msk fisksås, 1 msk pressad lime och 1 msk socker. 400 g kycklingkött, bröst eller lår. 600 g potatis, fast och skalad. 2 msk Bong Touch of Taste Asian Fond Red and Hot. 4 port vitt ris, kokt
• 4 dl riven ost. Köttet grillar du på 175 grader på grillgaller mitt i ugnen med dropplåt under 45 min på varje sida. Det är ett lopp på 42 km och det gick OK. 4 dl riven ost. 45 min p
Gelén får inte bli helt stel utan bara börja bli fast så att. 4 dl vispgrädde. 4 gelatinblad. 3/4 dl koncentrerad jordgubbssaft. 1 1/4 dl vatten. gelatinbladen och värm dem tillsammans med 1/4 dl av vattnet på låg. 4 dl vispgrädde. 4 gelatinblad 3/4 dl koncentrerad jordgubbssaft. 1 1/4 dl vatten
4 portioner. Potatis (fast) 6 st små. Goji girls grönsaksbuljong 2 1/2 liter (eller 4 st tärningar svampbuljong). 4. och ät framför repriser av Game of thrones säsong 1-4. Relaterat 4 portioner Morötter 2 st Potatis (fast)
Jag har redan postat receptet innan men det är dags för en ny omgång just för att det är så bra. There is a google translator to the left at the bottom of the menu
Servera omgående tillsammans med en mojito eller två… Recept översatt från Super Natural Cooking. 4 ekologiska ägg. Lägg i 4 burgare, täck med lock och stek i ca 7-10 minuter, tills burgarna börjar bli gyllenbruna. 4 ekologiska ägg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.