Tillaga quinoasalladen och Indian Bhaji Bites efter anvisningarna. Lägg upp Savoykålsbladen mitt på varm tallrik och fortsätt med quinoasalladen och Bhaji bites som bilden visar
Bhaji. Dessa små stekta lökplättar är goda som förrätt till en indisk måltid (hur genuint indiska de är vet jag inte, jag vet bara att de är rackarns populära på indiska restauranger i England, och jag vet också att de smakar mycket gott - var de nu än kommer ifrån)
Blanda ihop alla ingredienser till en tjock smet. Hetta upp olja i en stekpanna och klicka i smeten. Stek på båda sidorna tills de får en knaprig stekyta
Den finns i flera varianter men går oftast att känna igen som en ”masala”, exempelvis Garam masala, Biryani masala, Chat masala och Pav Bhaji masala är blandningar anpassade för specifika rätter
Tillaga quinoasalladen och Indian Bhaji Bites efter anvisningar på förpackningar. Lägg upp Savoykålen mitt på varm tallrik och fortsätt med quinoasalladen och Bhaji Bites som bilden visar
Då och då blir jag ombedd (nej, det är inte sant, det är jag som bönar och ber) att provsmaka någonting för Smartson och sedan recensera det för att ge ett företag en rättvis bild av hur produkten tas emot
Blanda ihop alla ingredienser till en tjock smet. Hetta upp olja i en stekpanna och klicka i smeten. Stek på båda sidorna tills de får en knaprig stekyta
Denna vitlökschutney passar utmärkt till indiska friterade rätter såsom bhajia, pakoda etc. Dabeli eller som det i folkmun även kallas double roti är en typisk snabbmatsrätt (street food) från delstaten Gujarat (där jag kommer ifrån)
Pav Bhaji är en populär indisk snabbmatsrätt som kan ätas både som mellanmål, lunch eller kvällsmat. På gatorna i Indien ser man små härligt doftande Pav Bhajimatstånd överallt, så underbart
Dessa smakrika, friterade munsbitar, Bhajia, är vanligt som snacks i Indien. Mannagryn och potatis, tillsammans med vitkål och zucchini ger en härlig konsistens
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.