Gnid in köttbiten med lite salt och peppar. Det är enkelt att tillaga rostbiff på bit i ugn. För att få en mer saftig bit, ska man satsa på lägre temperatur än vanligt
Berra och jag som hade kläder kvar efter att vi varit på en maskerad för ett par år sedan, kunde helt enkelt inte låta bli att fullkomligt ryckas med och bestämde oss för att skoja lite med värdparet
Hetta upp en rejäl skvätt olivolja(jag hade i en klick smör också) och stek löken på låg värme i ca 15 min tills den är mjuk men inte fått färg. Fördela den underbart goda lökblandningen på 4 st brödskivor(jag hade levain) och fördela 75g ädelost över mackorna. Gratinera i ugnen på 225 grader i 10-15 minuter
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Brantevikssillen är en populär sill och många hittar till bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd på färdig inläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
Hjortgryta på ytterlårHjortgryta. Skär köttet i lämpliga bitar och stek dem på hög värme runt om. Hittade en bit hjortkött långt in i frysen och det passar väl bra så här i höstrusket
Här kommer tips på lite tilltugg som ni kan bjuda era vänner på till mellon ikväll. Förra lördagen hade vi gäster hemma och till välkomstdrinken bjöd jag på lite goda tillbehör som är superenkelt att göra
Så full rulle på detta och jag försöker satsa hundra procent. Sedan blir de på det igen i morgon. Själv har jag blivit helt insnöad på smoothies i alla sorter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.