och jag mår ok förutom att högra sidan av kroppen ömmar och jag är lite blåslagen. Fyra ingredienser och tio minuter är allt som krävs för att du ska kunna servera den här ljuvligt goda desserten
Du gör bara smeten till brödet och låter den jäsa av sig själv – utan tillsatt surdegskultur. Det visade sig vara det absolut enklaste sättet att göra surdegsbröd som jag har provat
Tipset fick jag av Frostrosor, som är uppvuxen med att de kokar gröten på detta viset. Perfekt tycker jag att kunna köpa så många skivor julskinka man vill ha
Så passa på attnjutaav alla färger och smaker som finns i ett överflöd just nu. Smör och bearnaisesås blev det förstås också en hel del av, hade turen att bara jobba på bra restauranger med riktig mat
Louise heter jag och vill genom den här bloggen gärna dela mitt intresse för träning och hälsa, men också sprida (och gärna ta emot) erfarenheter och information om hur man kan slippa IBS, och vilka stora hälsovinster man kan få på så många sätt, bara avatt äta artriktig kost
Nu när vi har julledigt passar vi på att ta sovmorgon vilket resulterar i sena frukostar. På nyårsmenyn blir det tapas och jag tror att det kommer att bli väldigt gott och smarrigt
) När jag kommer hem sen från jobbet lyser solen ytterligare någon timme på vår altan, innan den försvinner ner bakom träden, igår var det därför perfekt att laga kassler i ugn, så jag hann sitta en stund och njutaav solen medans kasslern stod i ugnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.