Den här gången var det fisk som skulle tillagas. Sedan serverades alltihopa tillsammans. Än en gång så får jag säga att råvarorna såg väldigt fräscha och goda ut, torsken, som ni ser nedan, såg perfekt ut
Enfavorit i repris är dennaparmesanpaneradetorsk. Fördela spenatröran på två tallrikar med fisken ovanpå, strössla över lättrostade pinjenötter eller flagad mandel och till det ännu en näve delade cocktailtomater samt lite strimlad basilika
Smaka av med salt och peppar. Lite lyxigt att blanda ner parmesanost i paneringen, men det gjorde underverk så testa nån gång och lyxa tillen "vanlig" vardagsmiddag lite
Smaka av med salt. Låt småkoka tillsden mjuknar men ännu har kvar lite tuggmotstånd. Dela broccolin och blomkålen i mindre bitar och lägg i en kastrull med kokande vatten
Om du vill lyxa till din pastasås kan du även vända i räkor tillsammans med laxen. Du kan utesluta grädde eller mjölk i såsen, de har jag i för att späda ut crème fraichen som är lite tjock
Stäng avvärmen och servera med ris, pasta eller något annat gott tillbehör. Låt tonfisken rinna av. Hacka lök, vitlök, ingefära och fräs dem tillslöken mjuknar
Tillsättgrädden, senap, salt, peppar och lite örtkrydda. En annorlunda torskrätt, det är härligt när lite italienska smaker och dofter sprider sig i köket
Smaka av med vitpeppar och eventuellt lite salt, och rör ned persilja. Det var väldigt länge sedan jag gjorde denrätten, men när ena dottern plötsligt önskade sig just det tillmiddag så blev det renässans
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.