och jag mår ok förutom att högra sidan av kroppen ömmar och jag är lite blåslagen. Fyra ingredienser och tio minuter är allt som krävs för att du ska kunna servera den här ljuvligt goda desserten
Tänker att man förutom på buffé även kan göra den som en lyxig helglunch eller som en förrätt. 3/4 dl färskost (av philadelphiatyp, gärna ört & pepparrot). Grädda omeletten i mitten av ugnen 10-15 minuter, tills den har stannat. 4 salladslökar 3/4 dl färskost (av philadelphiatyp, gärna ört & pepparrot)
Du gör bara smeten till brödet och låter den jäsa av sig själv – utan tillsatt surdegskultur. Det visade sig vara det absolut enklaste sättet att göra surdegsbröd som jag har provat
Tipset fick jag av Frostrosor, som är uppvuxen med att de kokar gröten på detta viset. Perfekt tycker jag att kunna köpa så många skivor julskinka man vill ha
Stort, varmt grattis till vinnande bidraget i årets tårttävling. [favicon_png] =>. Tack till alla övriga också för att ni ställde upp och visade era vackra tårtor
I morgon vankas det åter ett recept på en sillinlägging, det sista för denna julen och detta året. Tranbär hittar man i mataffärens frysdiskar i små papperslådor, såvida man inte har lyxen avatt kunna plocka egna
och det visade sig sen att det var vinnartårtan som gjordes av Anders Oscarsson. Grattis till Anders. Här är finalisterna i Årets konditor tävling som kommer från de mest prestigefyllda konditorierna i landet med sina unika tårtkreationer
Som kommer helt ur balans när hustrun oväntat visar en ny sida av sig själv, och vid en tid då familjen utkämpar sin värsta kamp väljer att bryta banden med familjen för att leva ett helt annat liv
Så passa på attnjutaav alla färger och smaker som finns i ett överflöd just nu. Smör och bearnaisesås blev det förstås också en hel del av, hade turen att bara jobba på bra restauranger med riktig mat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.