Marinera med ketjap manis och fisksås. Blanda ner lövbiffen. Skär lövbiffarna i 1 1/2 cm breda strimlor. Hetta upp en stor stekpanna med 1 msk rapsolja och stek lövbiffsstrimlorna i 1 minut. Stek squash, lök, salladslök, vitkål, paprika, och chili i en het stekpanna med 2 msk olja. 400 g lövbiff
400 g lövbiff. 500 g wokgrönsaker. 250 g äggnudlar 400 g lövbiff strimlad 500 g wokgrönsaker Findus 1 msk rapsolja 1 st kokosmjölk 500 g, Santa Maria 1
Servera lövbiffenmed den asiatiska såsen. Gör så här Skär lövbiffen i strimlor. Smaka av med salt. Bryn lövbiffen i omgångar i smör i stekpannan 3-4 min. 500 g lövbiff. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g lövbiff 200 g purjolök 1 stor röd paprika Arla® Svenskt Smör 250 g broccolibuketter 250 g äggnudlar 2 msk japansk soja 1 msk pressad lime 1½ tsk salt 2 krm cayennepeppar Asiatisk sås
Servera lövbiffenmed den asiatiska såsen. Skär lövbiffen i strimlor. Smaka av med salt. Bryn lövbiffen i omgångar i smör i stekpannan 3-4 min. 500 g lövbiff
Nu ska resten wokas, börja med lök, vitlök och ingefära, och lägg sedan på kålen. På muurikkan smälte fettet bara ner i mitten där jag kunde använda dem för woken, helt perfekt
Såhär när kålen är färsk och krispig kände vi för att testa en wokmed riktigt mycket kål. Lägg tinade räkor i denna marinad under tiden ni gör resten av woken
Börja medwoksåsen. Börja sedan med att koka nudlarna. Häll sedan i nudlarna och woksåsen och blanda. Medans de kokar så börja med att stek köttet och woka grönsakerna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.