1Blanda ingredienserna med fisksåsen. 1Mosa fisken antingen med en gaffel eller med en matberedare. 1En personlig favorit är att servera fiskkakorna med ett smakfullt kokosinspirerat ris
Marinera med ketjap manis och fisksås. Hetta upp en stor stekpanna med 1 msk rapsolja och stek lövbiffsstrimlorna i 1 minut. Stek squash, lök, salladslök, vitkål, paprika, och chili i en het stekpanna med 2 msk olja
Servera lövbiffen med den asiatiska såsen. Smaka av med salt. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g lövbiff 200 g purjolök 1 stor röd paprika Arla® Svenskt Smör 250 g broccolibuketter 250 g äggnudlar 2 msk japansk soja 1 msk pressad lime 1½ tsk salt 2 krm cayennepeppar Asiatisk sås
Nu ska resten wokas, börja med lök, vitlök och ingefära, och lägg sedan på kålen. På muurikkan smälte fettet bara ner i mitten där jag kunde använda dem för woken, helt perfekt
Woka sedan grönsakerna och koka riset enligt förpackningen. Gott var det också, särskilt eftersom jag spetsade med lite soja för att det inte skulle bli för sött
Såhär när kålen är färsk och krispig kände vi för att testa en wokmed riktigt mycket kål. Lägg tinade räkor i denna marinad under tiden ni gör resten av woken
Börja medwoksåsen. Börja sedan med att koka nudlarna. Häll sedan i nudlarna och woksåsen och blanda. Medans de kokar så börja med att stek köttet och woka grönsakerna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.