Det här kan nog vara den godaste kinarätten som vi någonsin har ätit och den slår det mesta vi har varit med om när vi käkat ute på kinakrogar, är ni som oss galen i det asiatiska köket så kommer ni också tycka att det är helt fantastiskt gott
400 g lövbiff. 500 g wokgrönsaker. 250 g äggnudlar 400 g lövbiff strimlad 500 g wokgrönsaker Findus 1 msk rapsolja 1 st kokosmjölk 500 g, Santa Maria 1
Servera lövbiffenmed den asiatiska såsen. Gör så här Skär lövbiffen i strimlor. Smaka av med salt. Bryn lövbiffen i omgångar i smör i stekpannan 3-4 min. 500 g lövbiff. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g lövbiff 200 g purjolök 1 stor röd paprika Arla® Svenskt Smör 250 g broccolibuketter 250 g äggnudlar 2 msk japansk soja 1 msk pressad lime 1½ tsk salt 2 krm cayennepeppar Asiatisk sås
Servera lövbiffenmed den asiatiska såsen. Skär lövbiffen i strimlor. Smaka av med salt. Bryn lövbiffen i omgångar i smör i stekpannan 3-4 min. 500 g lövbiff
Nu ska resten wokas, börja med lök, vitlök och ingefära, och lägg sedan på kålen. På muurikkan smälte fettet bara ner i mitten där jag kunde använda dem för woken, helt perfekt
Såhär när kålen är färsk och krispig kände vi för att testa en wokmed riktigt mycket kål. Lägg tinade räkor i denna marinad under tiden ni gör resten av woken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.