Jag la ut på instagram att vi wokat i lördags. Jag hade inte tänkt lägga ut något recept på bloggen eftersom svärmor, svärfar och jag bara höftade när vi tillagade woken
Ikväll blir det wok på bloggen, en nudelwok med kyckling och grönsaker. Jag har använt äggnudlar i den här woken men tycker du bättre om glasnudlar (eller kanske sjögräsnudlar
Ingredienser Portioner. 4 250 g risnudlar 2 kycklingbuljongtärningar 1 vitlöksklyfta 1/2 påse salladslök (à 125 g) 2 morötter 1 röd paprika 4 kycklingfiléer 1 msk olja salt och peppar 4 ägg 1 lime 1 msk sweet chili 2 1/2 msk japansk soja 1 dl vatten Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Servera med kycklingwoken med ris. Woka kycklingen i en het wok i oljan ca 5 minuter. Tillsätt grönsakerna och fortsätt att woka ca 5 minuter. 500 g Wokmix Fryst