Marinera med ketjap manis och fisksås. Hetta upp en stor stekpanna med 1 msk rapsolja och stek lövbiffsstrimlorna i 1 minut. Stek squash, lök, salladslök, vitkål, paprika, och chili i en het stekpanna med 2 msk olja
Servera lövbiffen med den asiatiska såsen. Smaka av med salt. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g lövbiff 200 g purjolök 1 stor röd paprika Arla® Svenskt Smör 250 g broccolibuketter 250 g äggnudlar 2 msk japansk soja 1 msk pressad lime 1½ tsk salt 2 krm cayennepeppar Asiatisk sås
Nu ska resten wokas, börja med lök, vitlök och ingefära, och lägg sedan på kålen. På muurikkan smälte fettet bara ner i mitten där jag kunde använda dem för woken, helt perfekt
Börja medwoksåsen. Börja sedan med att koka nudlarna. Häll sedan i nudlarna och woksåsen och blanda. Medans de kokar så börja med att stek köttet och woka grönsakerna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.