(Ugn 150 grader ca 20-30 min). 20-30 min. Igår hade vi gäster över på middag, började dagen med lite shopping i Farsta centrum för att sen åka hem och jobba lite på vårt nystartade företag (mer om det sen), sist svängde vi ihop en liten festmåltid
4 portioner8 skivor Kalvfilé, a 80 gSalt och pepparSmör till stekningChoronsås1 charlottenlök1/2 dl rödvinsvinäger7-8vitpepparkorn3-4 persiljestjälkar300 g smör3 äggulor2 msk tomatpuré 2 msk hackad persilja1 kvist dragon eller dragon i vinäger (finns på burk)Salt och pepparGarnering4 hummerklor8 vita kokta sparrisarFärsk kryddkvistSkala och hacka scharlottenlöken till choronsåsen. 7-8 vitpepparkorn. 3-4 persiljestjälkar
Kalvfilé Oscar. 7-8 st vitpepparkorn. 3-4 st persiljestjälkar. Kalvfilé Oscar 8 st kalvfilé, à 80 g Salt och peppar Smör till stekning. Choronsås 1 st schalottenlök 0,5 dl rödvinsvinäger 7-8 st vitpepparkorn 3-4 st persiljestjälkar 300 g smör 3 st äggulor 2 msk tomatpuré 2 msk hackad persilja 1 kvist dragon eller dragon i vinäger (finns på burk) Salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.