Rör ner ägget och blanda väl. ) Nu är finns det alltså inga fler left overs på lager och det känns faktiskt ganska bra, det känns ju som en ny matsäsong är här
I det här inlägget ska jag ta upp hur man ska koka perfekta ägg. Men det kan vara klurigt att få den rätta konsistensen på ägget, ibland blir det för löst och ibland för hårt
Men ändå är det "den perfekta genvägen" som alla letar efter. Det är väl inget nytt egentligen. Det är viktigt att inse att ALLA människor har magmuskler/rutor på magen, de är däremot mer eller mindre synliga beroende på hur mycket underhudsfett man har
Det bjöds på bullar, sirapssnittar, tårtor och. Perfekta till och med. De kommer inte att se färdiga ut då, och det är därför de blirså perfekt kladdiga
Att de spricker beror på att det alltid finns en liten luftficka inuti ägget. Trodde det var så man gjorde - men det finns tydligen många sätt att koka ägg på
färska kryddor om du har det hemma. Så varför är det här mellanmålet en höjdare. Detta beror definitivt inte på någon form av fetträdsla för olja utan det beror på vilken typ av olja som tonfisken ofta ligger i – solrosolja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.