Istället för ägg har jag använt aquafaba som är vätskan från en kikärtsburk. Instead of eggs, I have used aquafaba that is the liquid from a chickpea can
Aquafaba - har du hört talas om det förut. Aquafaba är vätskan som i en burk kikärtor. Jag fattar, att man är skeptisk till aquafaba, om man aldrig har använt det - det låter ju inte direkt aptitligt
AQUAFABA. Nu ska vi snacka bönspad, eller aquafaba som det så fint heter. Aquafaba är vätskan som finns i en burk kikärter, och för den delen även i andra bönburkar
Oil will prevent your aquafaba from whipping. If for some reason your aquafaba did not thicken after the chilling time in the refrigerator, test by taking a couple tablespoons and whip with a hand mixer for a few minutes to see if it whips up properly
Läs om aquafaba)Skölj av kikärterna i kallt vatten. Jag har aldrig fastnat för de traditionella LCHF/LowCarb bröden med många ägg och med mandel- eller kokosmjöl i
Överdrift är en av nutidens laster. Men i det här fallet tror jag inte att jag överdriver. Testa själv. de här pepparkakorna var väl värda det arbete som krävdes
Njut såsen tillsammans med vegan ”köttbullar” med salvia (länk), som en dipp till dina sweet potato fries tillsammans med en aquafaba majonnäs (länk) eller med lite färsk spenat, spiraliserad squash och kanske lite fetaost
aquafaba,. Rabarberpaj med vegansk maräng. 16 juli 2017, 17. 36. Om det går att göra veganska maränger. Oj ja. Först blev det dock Marshmallows, så vi trodde att vi hade misslyckats (eller misslyckats är väl inte rätt ord, det var väldigt gott med marshmallows också)
3 tbsp aquafaba. 3 tbsp aquafaba. Hej. – Recipe in english further down the page. –. Det här receptet gjorde jag ursprungligen åt tidningen Vegourmet i våras, men det är så jävla gott så det förtjänar lite uppmärksamhet här på bloggen också
Add Aquafaba to Mixture until well incorporated & Churro Batter is smooth (no lumps). 1/2 Cup Aquafaba – the Liquid Drained from a Can of Garbanzo Beans (or 2 Eggs)
aquafaba,. Rödbetsfalafel med Vegansk Mayo och Potatissallad. 21 juni 2016, 22. 31. Vem har inte kämpat i köket med biffar som bara har blivit mosiga, mjöliga och tråkiga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.