Lägg osten på bakplåtspapper med olivolja. Toppa med nötter och torkad frukt. GRATINERAD CHEVRE MED NÖTTER OCH TORKAD FRUKT 1 chevre skiva (ca 2 cm hög)1 dl hasselnötter1 msk tranbär (torkad aprikos)1 msk honung (agave) Sätt ugnen på 225 grader. Gratinerad chèvremed nötter, aprikos och agave 1 chevre
Toppa med ringlad honungstek de förkokta rödbetorna tills de fått en krispig yta. lägg upp rödbetorna med nötter på tallriken tillsammans med den grtinerade smörgåsenToppa allt med ringlad balsamicocréme samt ev ytterligare lite ringlad honung och flingsalt
En jävulskt god och superenkel förrätt med sälta. Combon med det salta baconet mot den syrliga osten, med krispig sallad och fräsch dressing, en riktig höjdare
Jag gör alltid en liten specialare med päron på min Chévre chaud. 100 gram chèvre. 100 gram chèvre. I går blev det Chévre chaud till middag, supergott och galet enkelt
Ställ på en plåt med bakplåtspapper. Det finns redan tidigare ett recept på chèvre chaud (gratinerad chèvre) här på bloggen, men här har jag varierat det lite
Igår firade jag min födelsedag tillsammans med mina tjejkompisar. Mer om det kommer i ett annat inlägg senare, det är lite problem med att länka till olika recept
Dessa godbitar innehåller dock oftast nötter och därmed inte lämplig för alla att förtära. Basen består av kokos där jag adderade torkade aprikoser och färska dadlar
Lägg aprikoserna i formen som är klädd med pajdegen, fördela fyllningen över. Det blir med pajdeg än vad som behövs, men kavla ut degen och skär i rutor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.