Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten i 5 minuter. Snitta upp vaniljstången och skrapa ur fröna. Blanda grädde, vaniljstång med frö, socker, apelsinskal och saft i en kastrull
Apelsinpannacotta med chokladhjärta. Eftersom det inte var tillåtet att prata hur som helst blev det aldrig av att jag tog reda på vad det var för något, men i helgen när jag gjorde en apelsinpannacotta insåg jag att det kanske kan ha varit något åt det hållet i alla fall
Apelsinpannacotta. 4 portioner. Ingredienser. 4 dl grädde 0,5 dl strösocker 1 st apelsin, rivet skal av hela och saft från halva 1 st vaniljstång 2,5 st gelatinblad
1. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten i 5 minuter. Snitta upp vaniljstången och skrapa ur fröna. 2. Blanda grädde, vaniljstång med frö, socker, apelsinskal och saft i en kastrull
1. Börja med såsen. Blanda senapssorterna, honung, salt, peppar och vinäger i en skål. 2. Tillsätt oljan droppvis och sedan i en jämn stråle under kraftig vispning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.