Allergivänliga blåbär – och morotsfrallor utan gluten, raffinerat socker, mejeriprodukter och ägg
Hur bra som helst
Hur bra som helst
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 msk chiafrön
  • blandat med
  • 1 dl vatten
  • 2 1/2 dl valfri mjölk
  • 1 dl frysta blåbär
  • 1 dl fint riven morot
  • 1 tsk agave sirap
  • 1/2 dl kokosmjöl
  • 1 dl mandelmjöl
  • 1 dl bovetemjöl
  • 1 msk fiberhusk
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 nypa salt
  • 1 tsk kummin
  • 1 tsk fänkålsfrön
  • 1/2 dl krossade linfrön
  • 1/2 dl pumpakärnor
  • 4. För att slippa bli helt blå när du nu ska forma bröden kan du förslagsvis ta en större slev och en vanlig matsked och forma frallorna med hjälp av dessa. Du kan också med lätt fuktade händer forma bröden. Eller bara klicka upp dom på en blåt. Eller grädda det som ett helt bröd, observera att gräddningstiden då kan behöva förlängas.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.