Förvaringoch hållbarhet. Se bild överst i blogginläggetför riktlinje av konsistens. Smält kokosoljan på låg värme i en kastrull, ställ åt sidan för att svalna
För att slippa bli helt blå när du nu ska forma bröden kan du förslagsvis ta en större slev och en vanlig matsked och forma frallorna med hjälp av dessa
Alltså dessa semmelwraps utan gluten, raffinerat socker, mejeriprodukterochägg blev verkligen så långt över förväntan goda att jag vet inte vart jag ska ta vägen
Spadet ska tydligen agera som substitut föräggvita. Eftersom kladdkakan inte innehåller äggoch jag valt att använda olja som matfett, blir den vegansk (och mejerifri)
Tillsätt kokossocker, kakao och mixa vidare till en slät chokladkräm. Gnugga av skalet av hasselnötterna genom att lägga dem i en kökshandduk och sedan gnugga dem mot varandra
För att laga Mjuk kaka utanägg, gluten och socker1. Gör ett snabbt uppkok av fiberHusk och vatten under vispning så att konsistensen blir lik rå äggvita2. Vispa med elvisp fiberHusk-uppkoket tillsammans med det smälta smöret/margarinetochmjölken/vattnetoch druvjuicekoncentratet i 3-4 minuter3. Grädda i 175 grader i 45 minuter Husk-uppkoket tillsammans med det smälta smöret/margarinetochmjölken/vattnetoch druvjuicekoncentratet i 3-4 minuter
Kikärtsspad är ett substitut föräggvita, och agerar alltså bindande (håller ihop bakverken). I förra veckan berättade jag om min veganska kladdkaka som istället förägg innehåller kikärtsspad
Och eftersom det var midsommar när jag bakade tårtan, blev det jordgubbar istället för blåbär, men jag kan också tänka mig att det är gott att ha björnbär eller hallon i
Mina ägg, som jag köper av en kompis, är dessutom värpta av lyckliga hönor som kaxigt sprätter omkring i det fria och mumsar i sig grönska, så gulorna gör skäl för sitt namn och lyser som solen själv
Passa mot slutet ochlägg ev över ett bakplåtspapper de sista minuterna. I konsistensen känns brödet lite "äggigt" men med goda tillbehör till är det mer än okej
Internationaliseringen är en del av en större satsning jag tänker göra på Jävligt Gott under hösten där jag ska lägga extra mycket krut på att skapa mer rörligt material, laga ännu fler goda recept ochförsöka nå ut till fler genom att göra både bloggen och mina sociala medier ännu bättre
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.