Helt utanraffineratsocker, mjölk och gluten, alltså mycket bättre för kroppen än vanliga snickers. Dom smakar underbart, lena och mycket smak av jordnötssmör vilket är något av det godaste som existerar
Glutenfri, raffineratsockerfri, mejerifri, utan ägg. Dom är helt makalöst goda och får verkligen mig som saknat tunnbröd att hoppa upp och ner i taket av glädje
Alltså dessa semmelwraps utan gluten, raffineratsocker, mejeriprodukter och ägg blev verkligen så långt över förväntan goda att jag vet inte vart jag ska ta vägen
Med ljuset och värmen har även lusten att fotografera det jag lagar och bakar smugit sig på igen, liksom suget efter att baka och laga snabbfixade rätter med mycket färg och smak
Med andra ord betyder det att tårtan ska både vara socker, gluten och laktosfri, japp där fick jag något att bita i, men eftersom jag älskar utmaningar så var jag såklart tvungen att testa
och eller varför inte att bjuda kollegorna på något gott till mötet. Jag har även puttat in chiafrön som är så rika på god energi som bland annat protein och kolhydrater
Ta honung, kokossocker, dadelsirap eller lönnsirap) 4 msk kakao (helst raw) 1 tsk bakpulver Kör allt i en blender häll i muffinsformar och grädda i ca 10-20 min på 150 grader
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.