Servera med ris. Ta grytan från värmen och lägg i räkornaoch jordnötterna. ) oskalade frysta räkor. Hetta upp oljan i en wok och lägg i lök, citrongräs och curypastan
Servera med ris. Ta grytan från värmen och lägg i räkornaoch jordnötterna. ) oskalade frysta räkor. Hetta upp oljan i en wok och lägg i lök, citrongräs och curypastan
Smaka ev av med lite salt om du tycker det behövs. Blanda i räkoroch persikor straxt före servering. Fräs gul lök, vitlök ochcurry i lite smör eller olja
Mixa citrongräset med chili (ta ur kärnorna), skalade vitlöksklyftor, limeblad, koriander, paprikorna, tomatpurén, fisksås, soja, sesamolja och skalad ingefära
Garnera med sesamfrön, koriander och lime. Gärna med en grönsakssvarv så går det extra snabbt. Blanda slutligen i grönsaker ochräkor precis före servering
Garnera medräkor, dillvippor och citronklyftor. Smaka av med salt och peppar. Skala räkorna. Fräs allt i smör ochcurry, lägg grönsakerna i en smord form
Jag gjorde en semivegetarisk måltid medräkor, wokgrönsaker, massa kryddor och bulgur. Saltet är obehandlat, oraffinerat och fyllt med mineraler, vilket gör det rosa och betydligt "hälsosammare" än vanligt salt
Denna pastasås medräkor, bacon ochcurry passar bra att njuta av en fredag- eller lördagskväll. Tillsätt tomatpuré, curryoch paprikapulver och låt fräsa med en stund
Det bästa med heta räkor är att man själv bestämmer styrkan på dem. För att få mer smak på oljan är "Hemligheten" att man låter koka upp oljan med vitlök och chili och sedan kyla den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.