Lägg upp fisken, slå över såsen och toppa medräkor efter tycke, kassa och smak. Själva fisken ugnsbakas bara med lite flingsaft och pressad lime på låg ugnsvärme
Krydda fiskenmed kryddor och salt. häll över fisken tillsammans med resten av grädden. Dela den halvtinade fisken i portionsbitar och lägg i en ugnssäker form
Skär bort alla småben på fiskenoch skär den i mindre bitar. fiskbuljong. Strö över finrivet apelsinskal och garnera med persiljeblad eller hackad persilja vid serveringen
Smaka ev av med lite salt om du tycker det behövs. Blanda i räkoroch persikor straxt före servering. Fräs gul lök, vitlök ochcurry i lite smör eller olja
Mixa citrongräset med chili (ta ur kärnorna), skalade vitlöksklyftor, limeblad, koriander, paprikorna, tomatpurén, fisksås, soja, sesamolja och skalad ingefära
Lägg ner resten av räkornaoch kall fiskmed några dillkvistar emellan. Rulla ihop fiskfiléernamed skinnsidan inåt och lägg dem bredvid varandra i en traktörpanna eller liknande
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.