TwitterPinterestRedditTumblrFacebookSkriv utE-postGoogleMerLinkedInGillaGilla Laddar. Ugnsbakad tofu med smak av klementin – servera med ris och kokt broccoli och du har en riktigt god och mättande vegomåltid
Jag har inte riktigt kommit igång med frukosttempot som jag hade tidigare, men nu blir det i alla fall smoothies, inte bara till mig och Daniel utan även till tjejerna på kontoret
Lägg kycklingen i ugnssäker form tillsammans med resten av citron- och apelsinbitarna. Vi brukar göra helstekt kyckling i ugnen med rosmarin och citrusfrukter och den blir verkligen riktigt saftig och god
Rör ner honung i lagen och stoppa ner två påsar Earl grey-te. 1 förp Abba 5-minutersill, filéer 2 påsar Earl grey 1-2 msk honung 0,5 silverlök 10 svartpepparkorn 1 citron, skalet 0,5 grapefrukt, skalet Häll över lagen från sillförpackningen i en skål. - Läs hela inlägget här 1 förp. 1-2 msk honung
Ingredienser Hel kalkon 1 st hel kalkon ca 4kg, färsk eller tinad 1 st gul lök, hackad 3 st vitlöksklyftor, hackade 2 msk olivolja ½ st selleri 100 g kalkonbacon 50 g pinjenötter 3 msk basilika, hackad 3 msk bladpersilja, hackad 5 st skivor vitt bröd olivolja 3 dl äppelcider 1 st citron 1 st apelsin salt & peppar Tillbehör 1,5 kg små potatisar ½ dl olivolja 1 kg brysselkål 5 dl vispgrädde till sås
Och bara för att burken är tömd betyder ju inte det alls att den ska lämna oss, nej vi gör som vi alltid gjort med apotekssenapen - vi drar bort etiketten och använder den fina burken till annat
Dela glassen i mindre bitar och varva med grädde, kvarg och maränger. Garnera med jordgubbar. Blanda mjölk, socker och kakao till chokladsåsen i en kastrull, koka under omrörning ca 2 min
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.