Ta ut tårtan ur frysen och lägg apelsinernaoch citronmeliss på moussen. Apelsinfiléer. Blanda alla torra ingredienser och blanda med det avsvalnade smöret
Ulrik han serverade hallonparfait till efterrätt, Micke serverade saffranspannacotta och här hemma smaskade vi på en choklad- och Bailey's pannacotta medvitchokladmousse
Vispa grädden och vänd bestämt ned i en tredjedel av grädden med luftiga tag i den smälta chokladen. Vänd sedan bestämt ner grädden lite i taget med luftiga tag till en mousse
Blanda med allt annat i en bunke och nyp ihop till en smulig deg. Den är även den riktigt god, men nästa gång ska jag servera den i större glas, så moussen kommer mer till sin rätt, vit choklad och mandarin är en helt ljuvlig kombination
Vit chokladtryffel medapelsinoch saffran, lyxigt julgodis. apelsin,. Efter en långpromenad i skogen och korgen full med granris så har hemmet dekorerats och adventsljusstaken lyser och gör mig sällskap i köket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.